AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiklerini kesmek

Kahve falında kirpiklerini kesmek

Kahve falında kirpiklerini kesmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında kirpiklerini kesmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Kahve falında kirpikleri kesmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kirpiğini kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpiklerini kesmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine inanılır.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel kirpik görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında kirpik dökülmesi görmek tüm isteklerine kavuşacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir