AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik makası görmek

Kahve falında kirpik makası görmek

Kahve falında kirpik makası görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirpik makası gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kirpik makası görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gür kirpik görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpik uzun görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kirpik dökmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpik uzaması görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiğini görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kirpiğin uzadığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir