AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpiğini görmek

Kahve falında kirpiğini görmek

Kahve falında kirpiğini görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, ekmek bulamayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kirpiğini gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Kahve falında gözüne kirpik kaçmak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kirpikleri yolmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok mutlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çok uzun kirpik görmek planlarının bozulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpik yemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, duygularının ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpiğinin uzadığını görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün içinde kirpik görmek sıkıntıların sona ereceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işarettir.

Kahve falında rimelli kirpik görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir