AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik uzaması görmek

Kahve falında kirpik uzaması görmek

Kahve falında kirpik uzaması görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına işaret eder.

Kahve falında kirpik uzaması gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kirpiklerin uzamasını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kirpik uzaması görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında kirpiğin uzamasını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında uzamış kirpik görmek düşmanlarının güçleneceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalettir.

Kahve falında boyun uzaması görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyun uzamasını görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında birini uzamış görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir