AnaSayfa / Genel / Kahve falında gür kirpik görmek

Kahve falında gür kirpik görmek

Kahve falında gür kirpik görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gür kirpik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Kahve falında uzun ve gür kirpik görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında gür kirpik görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gürcistanuı görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında gür kaş görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gür saçlı olmak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında gürücü görmek herkesin yardımına koşacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek sorunların atlatılacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir