AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kirpik görmek

Kahve falında kaş kirpik görmek

Kahve falında kaş kirpik görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, elinin darlığa düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaş kirpik gördüyseniz:

  • Hemen sonuca varmamalısınız.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında kaş ve kirpik kesmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında kaş kirpik görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulur.

Kahve falında kirpiklerini koparmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik kılı görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpik uzun görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne kirpik kaçtığını görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında takma kirpik takmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir