AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirmizi yelek görmek

Kahve falında kirmizi yelek görmek

Kahve falında kirmizi yelek görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, ortaklı işlere girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında kirmizi yelek gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında kirmizi yelek görmek övgü dolu sözler işiteceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelek kaybetmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında deri yelek giymek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işarettir.

Kahve falında örgü yelek görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yelek çıkarmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı yelek giymek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir