AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek çıkarmak

Kahve falında yelek çıkarmak

Kahve falında yelek çıkarmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, zengin olunacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yelek çıkarmak gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Kahve falında yelek çıkarmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında bebek yeleği örmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yelek vermek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi yelek görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bebek yeleği görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı yelek örmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek yaşamın kolaylaşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bebek yeleği görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir