AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bebek yeleği gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Kahve falında beyaz bebek yeleği görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yelek almak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yelek örmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bebek yeleği görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı bebek yeleği görmek üzüntülerinin son bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir