AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek kaybetmek

Kahve falında yelek kaybetmek

Kahve falında yelek kaybetmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yelek kaybetmek gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Kahve falında yelek kaybetmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalettir.

Kahve falında krem rengi yelek görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yelek ördüğünü görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yelek giymek planların tutmayacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çelik yelek giymek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında gri yelek görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine alamet eder.

Kahve falında avcı yeleği görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinden yelek almak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir