AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü yelek görmek

Kahve falında örgü yelek görmek

Kahve falında örgü yelek görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında örgü yelek gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında beyaz örgü yelek görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet eder.

Kahve falında örgü yelek almak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında örgü yelek örmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında örgü bebek yeleği görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü yelek görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında el örgüsü yelek görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yelek giymek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Kahve falında altın yelek görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir