AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına toka takmak

Kahve falında saçına toka takmak

Kahve falında saçına toka takmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına toka takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında saçına toka takmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında saç toka takmak yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında saça toka takmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında saç tokası takmak ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında saç tel toka takmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında saçlarına toka takmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı toka takmak ün salacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz toka takmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, idealist kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir