AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, büyük başarıla kazanacağına, geç de olsa huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında zümrüt taşlı küpe görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt küpe görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zümrüt taşı görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük görmek prestij kazanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında zümrüt taş görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında zümrüt taşı görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir