AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı altın küpe görmek

Kahve falında taşlı altın küpe görmek

Kahve falında taşlı altın küpe görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, işlerinin kolaylaşacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı altın küpe gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzu etkileyebilecek değişimler sırasıyla yerini almaya başlayabilir.

Kahve falında altın taşlı küpe görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı altın küpe görmek rahat bir hayat sağlayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında taşlı küpe görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında pembe taşlı küpe görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş taşlı küpe görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, prestij kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir