AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla sigara içmek

Kahve falında arkadaşla sigara içmek

Kahve falında arkadaşla sigara içmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, zorluklarının biteceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yapılan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sigara içmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, büyük başarıya ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında sarma sigara içmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ilk kez sigara içmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalettir.

Kahve falında evde sigara içmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir