AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilk kez sigara içmek

Kahve falında ilk kez sigara içmek

Kahve falında ilk kez sigara içmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, içinin hafifleyeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ilk kez sigara içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında ilk kez sigara içmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ilk kez araba sürmek aile saadetinin de artacağına, yaşamdan istediklerini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işaret eder.

Kahve falında ilk kez ilişkiye girdiğini görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çok hayırlı şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında ilk kez adet olmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilk defa sigara içmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalettir.

Kahve falında ikinci kez gelinlik giymek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir