AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının sigara içmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla sigara içmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında zevkle sigara içmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla sigara içmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sigara içmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara ve kahve içmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir