AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiveni kırık görmek

Kahve falında merdiveni kırık görmek

Kahve falında merdiveni kırık görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işinden evine gidip geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, büyük bir servete kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiveni kırık gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Kahve falında merdiveni kırık görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık merdivenden inmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık merdivenden çıkmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, yetim sevindireceğine delalettir.

Kahve falında kırık merdiven görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık merdiven çıkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir