AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende halı görmek

Kahve falında merdivende halı görmek

Kahve falında merdivende halı görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntıların azalacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivende halı gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında merdivende halı görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, epey bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında merdivene halı sermek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına tabir olunur.

Kahve falında halıda uçmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi halı kaplatmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halıyı ıslak görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi halı almak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında halı terliği görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir