AnaSayfa / Genel / Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak işlerinin çok açılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında ebu lehebi görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında emekleyen erkek bebek görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında emekleyerek yürümek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Kahve falında ebu talibi görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ebu hanifeyi görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ebu zer görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebu cehili öldürmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir