AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı küpe takmak

Kahve falında kırmızı küpe takmak

Kahve falında kırmızı küpe takmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı küpe takmak gördüyseniz:

  • Belli ki, birlikte yaşadığınız ya da yakın çevrenizden bazı kişiler sarayın yönetimini ele geçirmeye çalışıyor.

Kahve falında kırmızı taşlı küpe takmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı küpe takmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine altın küpe takmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümüs küpe takmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnuna küpe takmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Kahve falında buruna küpe takmak dünya mallarının çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir