AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine altın küpe takmak

Kahve falında birine altın küpe takmak

Kahve falında birine altın küpe takmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birine altın küpe takmak gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Kahve falında altın küpe takmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine altın küpe takmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulağa altın küpe takmak başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak terfi alamayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine işarettir.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine küpe takmak elinin darlık içinde kalacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor küpe takmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir