AnaSayfa / Genel / Kahve falında buruna küpe takmak

Kahve falında buruna küpe takmak

Kahve falında buruna küpe takmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, kısmetlerinin bol olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında buruna küpe takmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında buruna küpe takmak onlardan hayırsızlık göreceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında buruna hızma takmak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buruna piercing takmak sevinç ve mutluluğa, bir sınavdan geçileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil küpe takmak çok başarılı işlere girileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakut küpe takmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında ayağa küpe takmak kazancını artıracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağa küpe takmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir