AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, makam edineceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek küpe takmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğe küpe takmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa altın takmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak gelirin tükeneceğine, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe yüzük takmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir