AnaSayfa / Genel / Kahve falında el dokuma kilim görmek

Kahve falında el dokuma kilim görmek

Kahve falında el dokuma kilim görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el dokuma kilim gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında el dokuma kilim görmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında dokuma kilim görmek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında el dokuması halı görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dokuma yapmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında dokuma halı görmek rakiplerine yenileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Kahve falında dokuma yolluk görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir