AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gözlük takmak

Kahve falında kırmızı gözlük takmak

Kahve falında kırmızı gözlük takmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, anne ve baba duası alınacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Kahve falında günes gözlük takmak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük gözlük takmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı gözlük takmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş gözlüğü takmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir