AnaSayfa / Genel / Kahve falında günes gözlük takmak

Kahve falında günes gözlük takmak

Kahve falında günes gözlük takmak güzel günler yaşanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Kahve falında günes gözlük takmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında günes gözlük takmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında her gün eski sevgiliyi görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında görülen kişiyi ertesi gün görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir gün öncesini görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini her gün görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir gün görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski günleri görmek işlerinde verimin artacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir