AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük gözlük takmak

Kahve falında büyük gözlük takmak

Kahve falında büyük gözlük takmak iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük gözlük takmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında büyük gözlük takmak kötü bir habere veya tehlikeye, planlı ve programlı davranacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak güzel bir evlilik yaşanacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalettir.

Kahve falında renkli gözlük takmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gözlük takmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında gözlüğü ters takmak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında sarı gözlük takmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük almak takmak çok büyük kazanç sağlanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın gözlük takmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir