AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı duman görmek

Kahve falında kırmızı duman görmek

Kahve falında kırmızı duman görmek tatsız durumlar yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duman gördüyseniz:

  • Belli sorulara pratik cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı duman görmek para biriktirebileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Kahve falında simsiyah duman görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında is duman görmek evine haciz geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanlı hava görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dumanlı yangın görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara dumanlar görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet eder.

Kahve falında uzaktan duman görmek eline büyük paralar geçeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan duman çıktığını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir