AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanlı yangın görmek

Kahve falında dumanlı yangın görmek

Kahve falında dumanlı yangın görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, ticaret ehli olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dumanlı yangın gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında dumansız yangın görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yangın ve duman görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dumanlı yangın görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işarettir.

Kahve falında yangın duman görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yangının dumanını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine delalettir.

Kahve falında duman ve yangın görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz duman görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı duman görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir