AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan duman görmek

Kahve falında uzaktan duman görmek

Kahve falında uzaktan duman görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan duman gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler vererek kendi kendinizi sınırlandırmamalısınız.

Kahve falında uzaktan duman görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Kahve falında uzaktan yol görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiyi uzaktan görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan mezar görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaktan görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret eder.

Kahve falında uzaktan tanıdık görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan sevdiğin kişiyi görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi uzaktan görmek yol göstereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir