AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bornoz görmek

Kahve falında kırmızı bornoz görmek

Kahve falında kırmızı bornoz görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı bornoz gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Kahve falında kırmızı bornoz giymek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı bornoz görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bornozlu görmek ayrılanların kavuşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında bornoz almak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eşini bornozla görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşini bornozlu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında bornozla gezdiğini görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalettir.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir