AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yastık görmek

Kahve falında kirli yastık görmek

Kahve falında kirli yastık görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, halsizleşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kazancın gittikçe artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kirli yastık gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında kirli yastık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kirlenmiş yastık görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında yün yastık görmek kalp kırıklığına neden olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yastığa yazı yazmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık savaşı yapmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, eksiklerinin farkına varacağına işaret eder.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında altın görmek özgüveninin yerine geleceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Kahve falında küflü yastık görmek hedeflerini tutturacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir