AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık savaşı yapmak

Kahve falında yastık savaşı yapmak

Kahve falında yastık savaşı yapmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ağlayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında yastık savaşı yapmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık savaşı görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak çaresizleşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işarettir.

Kahve falında su savaşı yapmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta savaşı yapmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalettir.

Kahve falında savaş hazırlığı yapmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar savaşı yapmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir