AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak gördüyseniz:

  • Evde oturup dinlenmeyi veya sizi dinçleştirebilecek egsersizler yapmayı denemelisiniz.

Kahve falında yastık kılıfını çıkarmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık yastık kılıfı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık kılıfı yıkamak mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yastık kılıfı geçirmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yastık kılıfı görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kılıfsız yastık görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir