AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirlenmiş yastık görmek

Kahve falında kirlenmiş yastık görmek

Kahve falında kirlenmiş yastık görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, çekilen acıların unutulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kirlenmiş yastık gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında kirlenmiş yastık görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Kahve falında kirli yastık görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında yastıkla boğulmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sarı yastık görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt yastığı görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında yastık çarşaf görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küflü yastık görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yastık kılıfı görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir