AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yastık görmek

Kahve falında yün yastık görmek

Kahve falında yün yastık görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında yün yastık gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında yün yastık dikmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık yünü görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına inanılır.

Kahve falında yün yastık almak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında yün yastık görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa yün doldurmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yastık doldurmak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine yorulur.

Kahve falında yün yastık yıkamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık diktiğini görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir