AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altında altın görmek

Kahve falında yastık altında altın görmek

Kahve falında yastık altında altın görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, ortaklıkların bozulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık altında altın gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında yastık altında böcek görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yastık altında yılan görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında para bulmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, maddi açıdan nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında yastık altında bıçak görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde altın görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık altında muska görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işarettir.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir