AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü yastık görmek

Kahve falında küflü yastık görmek

Kahve falında küflü yastık görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında küflü yastık gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Kahve falında küflü yastık görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş eşya görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küflü çökelek görmek gönül sızılarının dineceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tavanda küf görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü bardak görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında küflü yufka görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği küflü görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir