AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığa yazı yazmak

Kahve falında yastığa yazı yazmak

Kahve falında yastığa yazı yazmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, engellerden kurtulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastığa yazı yazmak gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Kahve falında yastığa yazı yazmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ters yazı yazmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sınıfta yazı yazmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir