AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyun içinde olmak

Kahve falında kirli suyun içinde olmak

Kahve falında kirli suyun içinde olmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Çalışma arkadaşlarınızla daha iyi geçinmenin yollarını bulmanız veya meslektaşlarınızla eğlenceli aktivitelerde bulunmanız durumunda önemli bir pozisyona gelebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek çok büyük destek vereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, buna rağmen kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak içinde kir görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kirli suya batmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli çamurlu su görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suyla abdest almak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli su aktığını görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir