AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suya batmak

Kahve falında kirli suya batmak

Kahve falında kirli suya batmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, karın artacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suya batmak gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kirli suya batmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında arabayla suya batmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suya batmak bolluk ve bereket elde edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suya batmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında temiz suya batmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı suya batmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine batmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında lağım suyuna batmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir