AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli su aktığını görmek

Kahve falında kirli su aktığını görmek

Kahve falında kirli su aktığını görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, arkasından gıybet edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında kirli su aktığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında kirli suyun aktığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kirli su aktığını görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında kulağından kir aktığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına delalettir.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalardan su aktığını görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden su aktığını görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yoldan su aktığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir