AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyla abdest almak

Kahve falında kirli suyla abdest almak

Kahve falında kirli suyla abdest almak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, iyi halinin kalmayacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Siz yeni bir işe gerek duymasanız bile bazı tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kirli suyla abdest almak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suda abdest almak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla abdest almak üzüntü yaşamaya, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar suyuyla abdest almak işlerinin başarılı olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde abdest almak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest suyu içmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birine abdest suyu dökmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir