AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde kirli su görmek

Kahve falında evin içinde kirli su görmek

Kahve falında evin içinde kirli su görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde kirli su gördüyseniz:

  • Çevrenizde size zorluk çıkartmak isteyen bir kimse bulunabilir.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek yüklü miktarda para kazanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde su görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evini su içinde görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde çamurlu su görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir