AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli çamurlu su görmek

Kahve falında kirli çamurlu su görmek

Kahve falında kirli çamurlu su görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, başka işler deneyeceğine delalettir.

Kahve falında kirli çamurlu su gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kirli çamurlu su görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kirli su içtiğini görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, gelirinin de artmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kirli suya düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suyla yıkanmak hayırlı bir terfi alınacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işarettir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında kirli köpüklü su görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında akan kirli su görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir