AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla ellerini yıkamak

Kahve falında suyla ellerini yıkamak

Kahve falında suyla ellerini yıkamak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Kahve falında suyla ellerini yıkamak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak yerinde saymayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalettir.

Kahve falında elini suyla yıkamak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla el yıkamak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli el yıkamak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir