AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suyla el yıkamak

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak sevilen bir kişi ile tartışılacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında eline sıcak su döküldüğünü görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine inanılır.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, depresyona gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında suyla el yıkamak ilerleyeceğine, kalkınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında elini suyla yıkamak manevi yönlerinin güçleneceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir