AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini suyla yıkamak

Kahve falında elini suyla yıkamak

Kahve falında elini suyla yıkamak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, başının derde gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında elini suyla yıkamak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak rütbe alacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyla ellerini yıkamak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında suyla el yıkamak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütle el yıkamak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir