AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suda yürümek

Kahve falında kirli suda yürümek

Kahve falında kirli suda yürümek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında kirli suda yürümek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kirli suda yürümek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda yüzdüğünü görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suda abdest almak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında kirli suda yılan görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulur.

Kahve falında kirli suda yıkanmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda boğulmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir